PDA

View Full Version : Alias StudioTools


chopitlow
11-27-2005, 04:57 PM
anyone familiar with or use Alias AutoStudio or Alias StudioTools? I am looking to get the program so any feedback would be appreciated

v8_king
11-28-2005, 06:03 AM
i tries usin Alias but it confused the hell out of me, surely there have to be easier programs that do the same thing.

nasTone
11-29-2005, 07:59 PM
I have just started using it. Try and look at the .pdf files that are included with the program (Disk 2) They are very helpful. It would be helpful in general if you already had some knowledge of 3D modeling.