PDA

View Full Version : Set A Signature Size Limit


LSdarkSOL
01-14-2004, 02:11 PM
I think there should be a size limit on peoples signatures. Ever since people have "discovered" how to use image ready, their signatures are huge and take forever to load. Should maybe follow IAB"s rules, where they animations cant be over 15 seconds, over 25kb, and have a size in pixels that you can't go over? whats everyone else think? just an idea, not everyone has cable, dsl, or whatever ya know :(

:::EDIT:::
oh yeah, IAB = interactive advertising bureau

Size specs (http://www.iab.com/standards/adsizes_spec.asp)

these are the standards for banners for advertising on websites, not saying follow them exactly, but for an idea at least admin.



Last edited by LSdarkSOL at Jan 14 2004, 01:16 PM

rickysals
01-14-2004, 03:09 PM
Originally posted by LSdarkSOL@Jan 14 2004, 01:11 PM
I think there should be a size limit on peoples signatures. Ever since people have "discovered" how to use image ready, their signatures are huge and take forever to load. Should maybe follow IAB"s rules, where they animations cant be over 15 seconds, over 25kb, and have a size in pixels that you can't go over? whats everyone else think? just an idea, not everyone has cable, dsl, or whatever ya know :(

:::EDIT:::
oh yeah, IAB = interactive advertising bureau

Size specs (http://www.iab.com/standards/adsizes_spec.asp)

these are the standards for banners for advertising on websites, not saying follow them exactly, but for an idea at least admin.
I second that! These sig's with pics as large as chops needs to stop. I had to turn my sigs off cuz they loaded too slow the page would actually quit loading on 56k. there needs to be a filesize and size limit.

dreamv2.0
01-14-2004, 03:29 PM
mine should load pretty quick but there are some here that take a while to load and i do have cable

piki558
01-14-2004, 05:53 PM
yeah like stsk8er63's he must ahve the biggest sig here

LSdarkSOL
01-14-2004, 06:13 PM
Yeah, nogod666 has a good sized one, so does strangester, and stsk8er63's old one with the girl was good to :D, but his new man, whew, took forever to load n my comp, and someone has one where its a bunch of characters from street fighter and that hoenstly took liek 5 mins to load on my comp :blink:

piki558
01-14-2004, 06:45 PM
lol i saw that street fighter one but i dont know how long it takes for 56k to load that but i bet it takes long thank god i dont have 56k anymore i couldnt even see these forums with out losing my connection :blink:

misterphotoshop
01-14-2004, 07:16 PM
i think my sigs a good size..

the limit is a pretty good idea..

some ppl have super huge sigs that take like ten mins with 56k and once it loads the page jerks all the time..

stsk8er63
01-17-2004, 10:01 AM
mine is the biggest one in 2 ways

xfelon
01-17-2004, 08:54 PM
Yes there definetly should be a limit.
Alot of people still are on 56k, like my self, and its taking more time to load peoples sigs, then to load their chops...

most peopels sigs in this thread are ok, but the guy above me lol...i swear the first time it took a whole 10minutes to load your sig..not so bad now as its cached... :lol:

Deftone
01-27-2004, 07:05 PM
there should defenetly be a maximum size...for resolution and filesize...

something like 400*100 Pixel....think about the people who have only a resoltution of 800*600 or so...
and filesize shouldn´t be bigger than 30kB



or the easiest but not the best way:
No more Pics in the Sigs... ;)

Deftone
01-31-2004, 10:14 AM
look at this:
http://www.thegamersalliance.com/ss/abeat.gif

it is over 2 MB!!!!!!!!!!


This slows the forum speed extremly down...


I would turn off the signatures but I identify the most people by their sigs and their Avas...


ADMIN: could please set a filesizelimit????

v8_king
02-01-2004, 01:57 AM
i agree. it is soooo anoying espesially with 56 k. make a size limit or allow only images

xfelon
02-02-2004, 10:37 AM
Ok i this is getting ridiculous. Why are people using images as thier sigs which would be better suited size wise as wallpaper?
If the admin read this, i think it would be a wise decision to set a size limit both in kbs and width/hieght.
How about 400x80 or similar..And the max should be 100kb, not 2mb wastes of bandwidth.
And deftone has a point. Im spending more time waiting for peoples ridiculously large sigs to load then i am for thier chops.

SirSuspended
02-09-2004, 07:04 PM
yeah those are ******* huge...we really need a limit cuz ive got cable and my comp has a 256 mb ram and a pentium 4 and those sigs still slow down my comp

Anthony Montelo
02-15-2004, 03:31 PM
Originally posted by v8_king@Feb 1 2004, 12:57 AM
i agree. it is soooo anoying espesially with 56 k. make a size limit or allow only images
I hate when darkrider posts cause of his sig! So freakin annoying!

SirSuspended
02-15-2004, 08:26 PM
Originally posted by Anthony Montelo@Feb 15 2004, 01:31 PM
I hate when darkrider posts cause of his sig! So freakin annoying!
yeah i know what you mean

deftone:
take out darkrider's sig, its slowing down this thread



Last edited by sbiggie10 at Feb 15 2004, 06:27 PM