Navigation:   Home  >>  Forums

Go Back   Photoshopchop.com > PHOTO CHOPS > 3D RENDERING

Notices

3D RENDERING Been doing some 3D work and want to show it off? Put it here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2005, 08:35 PM   #1
Sha$XL
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,026
Sha$XL is an unknown quantity at this point
Default

does any know of any good (and free) raytacing renderer for gmax? i dl'd YafRay but i cant get it to open, im not sure if theres a code or somethin that needs to be input into MaxScript, but i cant get it to work right. :angry: any help is appreciated
__________________
BOOM HEADSHOT!!

Quote:
You know how many birthday's there are a year?... hundreds, literally hundreds.
Sha$XL is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2005, 11:13 PM   #2
hawk_196
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
hawk_196's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Atlanta
Posts: 1,842
hawk_196 is an unknown quantity at this point
Default

I think backburner is a raytracing renderer. not sure though.

and it probably doesn't work with Gmax.
__________________

This is a signature virus. Copy me into your signature and help me spread.
hawk_196 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2005, 12:49 AM   #3
nitr089
PSC MEMBER
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 70
nitr089 is an unknown quantity at this point
Default

well... i had one once before i got 3ds i got it to work but it took like 2 hours to figure the damned thing out ....so if i were u i would try to aqquire 3ds
nitr089 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2005, 08:17 PM   #4
hawk_196
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
hawk_196's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Atlanta
Posts: 1,842
hawk_196 is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by nitr089
well... i had one once before i got 3ds i got it to work but it took like 2 hours to figure the damned thing out ....so if i were u i would try to aqquire 3ds
he has 3ds, he's talking about a rendering engine.

like instead of the scanline renderer.
__________________

This is a signature virus. Copy me into your signature and help me spread.
hawk_196 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2005, 09:53 AM   #5
nitr089
PSC MEMBER
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 70
nitr089 is an unknown quantity at this point
Default

ohhh im sorry..........well dosnt mental ray come with 3ds?
nitr089 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2005, 12:10 PM   #6
Sha$XL
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,026
Sha$XL is an unknown quantity at this point
Default

no this is gmax, its the free version of 3ds it doesnt come with any renderer at all, plus it missing a lot of other features 3ds has. sort like maya personal learning edition. but there were people who figured out how to assign a renderer to it (like yafRay) but im too stupid to know how to work it
__________________
BOOM HEADSHOT!!

Quote:
You know how many birthday's there are a year?... hundreds, literally hundreds.
Sha$XL is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Lot of (7x) - Cisco ASA 5505 V02-V09 Functional (Units Only + 1 Power Adapter)
$0.99
Lot of (7x) - Cisco ASA 5505 V02-V09 Functional (Units Only + 1 Power Adapter) pictureCisco WS-C3650-24TS-S Layer 3 IP Base Switch
$675.0
Cisco WS-C3650-24TS-S Layer 3 IP Base Switch pictureCisco EHWIC-4G-LTE-V
$105.0
Cisco EHWIC-4G-LTE-V pictureCisco Linksys SE1500 5-Port Ethernet LAN Network Switch + Cat 5 Cable
$10.55
Cisco Linksys SE1500 5-Port Ethernet LAN Network Switch + Cat 5 Cable pictureCisco CAB-STACK-50CM Stackwise Cable 72-2632-01 Catalyst2851 3650 3745 3750 3850
$9.99
Cisco CAB-STACK-50CM Stackwise Cable 72-2632-01 Catalyst2851 3650 3745 3750 3850 picture



All times are GMT -4. The time now is 08:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
All rights reserved 2002-2008 Photoshopchop.com