Navigation:   Home  >>  Forums

Go Back   Photoshopchop.com > GENERAL DISCUSSION > COMPUTER DISCUSSION AND HELP

Notices

COMPUTER DISCUSSION AND HELP Post here if you have questions or news about anything computers.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-23-2004, 07:57 PM   #1
ckg690
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
Join Date: Sep 2004
Location: TX.
Posts: 1,580
ckg690 can only hope to improve
Default

When i try to go to my documents, or my comp, or my pix, etc. and periodically in IE, i get a message saying an error has occured and it has to close it, when looking in my comp, docs,pix, etc, it doesn't even let me open it, it just immediately pops up and says that, I have Norton AntiVirus and it didn't find anything, and when i run Spybot i get an error
__________________


If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Smile, Your face won't break.
ckg690 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2004, 08:57 PM   #2
dreamv2.0
3000 AND CLIMBING
 
dreamv2.0's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Indianapolis, IN
Posts: 3,213
dreamv2.0 is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to dreamv2.0 Send a message via MSN to dreamv2.0
Default

what is the error message
dreamv2.0 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2004, 09:32 PM   #3
ckg690
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
Join Date: Sep 2004
Location: TX.
Posts: 1,580
ckg690 can only hope to improve
Default

'An error has occured in Internet Explorer. Internet Explorer will now have to close.

If you continue to experience problems restart you computer[which i have many times]'
__________________


If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Smile, Your face won't break.
ckg690 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2004, 09:35 PM   #4
misterphotoshop
PSC FOR LIFE MEMBER
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 5,116
misterphotoshop is on a distinguished road

Awards Showcase
Post Whore 
Total Awards: 1

Default

hmm thats happenend to me before for some programs like Notepad and whatnot jsut stop looking at porn <_< lol
misterphotoshop is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2004, 09:54 PM   #5
dreamv2.0
3000 AND CLIMBING
 
dreamv2.0's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Indianapolis, IN
Posts: 3,213
dreamv2.0 is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to dreamv2.0 Send a message via MSN to dreamv2.0
Default

ok most likely ie is having errors due to the fact that somone is trying to hit you with a virus and norton is trying to block it what i would do is go to www.mozilla.org download mozilla then disable internet explorer ie is just a faulty assed program that microsoft uses to spy on you anyways
dreamv2.0 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2004, 10:01 PM   #6
ckg690
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
Join Date: Sep 2004
Location: TX.
Posts: 1,580
ckg690 can only hope to improve
Default

ok thx ill try that - btw i dont look @ ne porn on my laptop, do you think limewire could&#39;ve caused that?
__________________


If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Smile, Your face won't break.
ckg690 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2004, 10:14 PM   #7
Guest
Guest
 
Posts: n/a
Default

Firefox is Great&#33; But 2 things:how do i disable IE, and I still have the problem with accessing my docs, pix, comp, netwk plcs, etc, and ctrl panel? Thanks, Also - Is Firefox free, or is this a trial version that I&#39;m using right now?
  Reply With Quote
Old 09-23-2004, 10:19 PM   #8
dreamv2.0
3000 AND CLIMBING
 
dreamv2.0's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Indianapolis, IN
Posts: 3,213
dreamv2.0 is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to dreamv2.0 Send a message via MSN to dreamv2.0
Default

fire fox is completely free
and when you first use mozilla products it asks you when you first use it if you want it to be the default program you press yes and itll stop ie

edit or go to edit/prefrances then click set defult browser
dreamv2.0 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2004, 10:24 PM   #9
ckg690
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
Join Date: Sep 2004
Location: TX.
Posts: 1,580
ckg690 can only hope to improve
Default

ok thanks, do you know how to get rid of that my docs, pix etc. problem?
__________________


If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Smile, Your face won't break.
ckg690 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 12:17 AM   #10
dreamv2.0
3000 AND CLIMBING
 
dreamv2.0's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Indianapolis, IN
Posts: 3,213
dreamv2.0 is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to dreamv2.0 Send a message via MSN to dreamv2.0
Default

well if the problem is ie that should of fixed it if it didnt then the problem goes deeper then ie
dreamv2.0 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 12:37 AM   #11
joemomma95
Me love you long time
 
joemomma95's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: AZ
Posts: 3,195
joemomma95 is on a distinguished road

Awards Showcase
Net Nazi 
Total Awards: 1

Send a message via AIM to joemomma95
Default

Doesn&#39;t your dad own Dell or something? Maybe ask him if he can figure it out or just hook you up with someone he supervises to talk to you and get it straightened out...
__________________

[/CENTER]

Carty was here
joemomma95 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 07:44 AM   #12
ckg690
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
Join Date: Sep 2004
Location: TX.
Posts: 1,580
ckg690 can only hope to improve
Default

He doesnt own dell, and he knows abosolutely nothing about fixing computers, he makes ads, and SELLS computers

EDIT: I&#39;m sure he could get someone to come fix this, but this is the laptop i take every day to school, I really dont want to wait a week to get it fixed, and yes, even after i disabled IE i still cant get into my docs, pix, etc
__________________


If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Smile, Your face won't break.
ckg690 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 11:15 AM   #13
Itanium
PSC NOOB
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 12
Itanium is an unknown quantity at this point
Default

This happened with me, it turns out that my explorer.exe file (helps with running the gui) was totally corrupt, i searched for ages looking for a solution but the PC became pretty unstable, so as always i had to format...
__________________
Itanium is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 04:21 PM   #14
Guest
Guest
 
Posts: n/a
Default

So is there anyway to fix that problem without completely reinstalling windows and re-formatting everything?
  Reply With Quote
Old 09-24-2004, 09:21 PM   #15
dreamv2.0
3000 AND CLIMBING
 
dreamv2.0's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Indianapolis, IN
Posts: 3,213
dreamv2.0 is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to dreamv2.0 Send a message via MSN to dreamv2.0
Default

now if the problem is explorer.exe then a system restore back to the date the os was installed might fix it if not then the os needs to be reinstalled
dreamv2.0 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 09:42 PM   #16
ckg690
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
Join Date: Sep 2004
Location: TX.
Posts: 1,580
ckg690 can only hope to improve
Default

1stly - how do i do system restore, 2ndly - will i lose any data/programs installed/files saved/ anything since the os was installed?
__________________


If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Smile, Your face won't break.
ckg690 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 10:58 PM   #17
dreamv2.0
3000 AND CLIMBING
 
dreamv2.0's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Indianapolis, IN
Posts: 3,213
dreamv2.0 is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to dreamv2.0 Send a message via MSN to dreamv2.0
Default

it depends on how far you are going back if you go back before it was installed it will be gone and inorder to do a system restore you press

start/all programs/ accessories/ system tools/ system restore . then you choose a date and press next and let it do its work
dreamv2.0 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 11:01 PM   #18
ckg690
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
Join Date: Sep 2004
Location: TX.
Posts: 1,580
ckg690 can only hope to improve
Default

ok. How far would you suggest i go back? I got my computer in late july, but didn&#39;t have a problem with it until last week. Do you think going back to september 6th would be alright, or would you take it all the way back?
__________________


If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Smile, Your face won't break.
ckg690 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2004, 11:03 PM   #19
dreamv2.0
3000 AND CLIMBING
 
dreamv2.0's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Indianapolis, IN
Posts: 3,213
dreamv2.0 is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to dreamv2.0 Send a message via MSN to dreamv2.0
Default

i would just go back to a couple of days before the problem started then if it still messes with you go back afew days further till its all right but remember if you go back to before something was installed it wont be there anymore
dreamv2.0 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2004, 07:34 PM   #20
ckg690
PSC 1000 POSTS MEMBER
 
Join Date: Sep 2004
Location: TX.
Posts: 1,580
ckg690 can only hope to improve
Default

it doesnt let me do system restore, it does the shut down thing, does the longish restore thing, loads back up and says &#39;system restore is not able to go back to that point&#39; and i&#39;ve tried a few different restore points but its keeps saying that (thats not word 4 word its just similar) is it really ffff****** up
__________________


If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Smile, Your face won't break.
ckg690 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

IBM SYSTEM X3650 M3 8B SERVER TWO E5645 2.40GHZ 32GB 7 X 1.6TB SSD
$6789.0
IBM SYSTEM X3650 M3 8B SERVER TWO E5645 2.40GHZ 32GB 7 X 1.6TB SSD pictureIBM DX360 M3 SERVER L5530 2.40GHZ 32GB 1TB SAS NO GPU CONNECTX-2
$1289.0
IBM DX360 M3 SERVER L5530 2.40GHZ 32GB 1TB SAS NO GPU CONNECTX-2 pictureIBM HS22 BLADECENTER SERVER E5520 2.26GHZ 16GB 300GB 15K SAS
$379.0
IBM HS22 BLADECENTER SERVER E5520 2.26GHZ 16GB 300GB 15K SAS pictureIBM DX360 M3 SERVER E5640 2.66GHZ 128GB 300GB 10K SAS 2 X TESLA M1060
$1629.0
IBM DX360 M3 SERVER E5640 2.66GHZ 128GB 300GB 10K SAS 2 X TESLA M1060 pictureIBM SYSTEM X3550 M3 SERVER TWO E5640 2.66GHZ 144GB 3 X 1TB SATA
$1369.0
IBM SYSTEM X3550 M3 SERVER TWO E5640 2.66GHZ 144GB 3 X 1TB SATA picture



All times are GMT -4. The time now is 04:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All rights reserved 2002-2008 Photoshopchop.com